Over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Joyce van Nelfen, getrouwd, moeder, grootmoeder en woonachtig in Den Haag. Ik voel een grote verbinding met de natuur. Het is fijn om in te ontspannen, te wandelen en in de natuur te zijn. De natuur voedt mij steeds weer en geeft nieuwe energie om met de dingen om te kunnen gaan van alle dag. Het is belangrijk om dit soort momenten te vinden voor onszelf.

Scholing

 

Ik heb de beroepsopleidingen shiatsu en voetreflexologie afgerond bij de C.S.M.B.K. In de jaren erna heb ik mijn licenties TaiJi & Qigong behaald bij het  LaoShan Centrum te Oostenrijk. Nadat in 2005 het TaiJi Qigong Centrum is opgericht ben ik mij voornamelijk bezig gaan houden met het geven van Qigong en massage workshops. Wat na verloop van tijd verstillingsweekenden werden in een Klooster. In 2014 ben ik gestopt met lesgeven en heb een time out genomen.

De afgelopen jaren bewandel ik het Inca pad met de Paco’s uit Peru, ook wel het Pad van het Hart genoemd. Dankbaar voor de Munay* lessen van de 90-jarige Inca-Q’ero Healer Don Marcos. Hij trekt al zijn hele leven door de hoge bergen van Peru en de Andes. En voor de lessen van Don Mariano en Don Hernan, Don Mariano is an elder in the Q’ero community of Charkapata, a Cusco province high up in the Andes. At an early age he became a Pampamesayoq apprentice. Don Hernan is een paqo uit de gemeenschap van Yanacocha, Chinchero in het gebied van Cusco in de zuidelijke Andes van Peru. Hij loopt het pad van de Pampamesayoq, een heler die ceremonies houdt en offerandes voor heling van Moeder Aarde.

 

Overmij

Munay is ♥ het betekent ~ in liefde vanuit je hart geven…..liefhebben met heel je Hart, handelen vanuit je Hart.