Samenwerking

Geplaatst door op jul 23, 2016 in Uncategorized | 0 reacties

Tijd voor een nieuwe stap!

Wij, Daisy Philipsen en Joyce van Nelfen hebben in het verleden regelmatig workshops georganiseerd en dat voelde altijd heel fijn. Daisy heeft 10 jaar geleden een praktijk opgericht ‘Beauty Solutions’. Dit is voor ons een mooie gelegenheid voor iets nieuws! Door onze moeder en dochter relatie voelen wij elkaar goed aan en willen deze intentie omzetten tot een bijzondere samenwerking wat tot goede komt voor jou.

buddha.waterDaisy haar specialiteit ligt op het gebied van behandelingen gericht op de ontspanning, verbetering van de huid, pedicure en manicure. Joyce geeft behandel methodes die met name gericht zijn om energetisch de harmonie te herstellen en je op weg te helpen in de zoektocht naar je eigen Bron ♥.

Innerlijk en uiterlijk verzorging gaan vanuit de oosterse behandel wijze hand in hand en staan altijd met elkaar in verbinding. Een mooi voorbeeld is dat zowel de huid, dikke darm en de longen uitscheidingsorganen zijn. Zodra het proces van uitscheiden niet in harmonie is uit zich dat op een gegeven moment in één van deze organen en onze emoties. Als je zowel werkt aan de huid (uiterlijk) en de innerlijke organen creëer je balans.

 

 

Je bent van harte welkom in de praktijk.

Adres: Oranjeplein 7 – 2252 GD Voorschoten

Klik hier voor de contact informatie

 

Warme groet,

Daisy Philipsen en Joyce van Nelfen.

 

Laat een Reactie Achter